bromsbyte
OKQ8 bilverkstad Höllviken

Byta bromsar

Det är viktigt att ha fungerande bromsar på din bil för att kunna köra säkert på vägarna. Om du märker att dina bromsar inte fungerar ordentligt eller att det är dags att byta ut dem, kan OKQ8 bilverkstad Höllviken hjälpa dig.

Våra kunniga tekniker har erfarenhet och kompetens att byta bromsar på olika typer av bilar. Vi använder högkvalitativa bromsdelar och modern utrustning för att säkerställa att arbetet utförs på ett professionellt sätt och att dina nya bromsar fungerar perfekt.

Vi förstår att din tid är värdefull, därför gör vi allt för att hålla vår service snabb och effektiv så att du kan komma tillbaka till vägen igen så snart som möjligt. Vi är också stolta över att erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra tjänster, så du kan känna dig trygg med att du får hög kvalitet till ett bra pris.

Så om du behöver byta bromsar på din bil, tveka inte att kontakta OKQ8 bilverkstad Höllviken för att boka en tid. Vi är här för att hjälpa till med alla dina bilrelaterade behov och göra din resa så säker och smidig som möjligt.

 

Vi hjälper dig med allt inom bilservice samt bilreparationer. Nybilsgaranti gäller när du servar din bil hos oss. Självklart använder vi originalbildelar.

Vi har även tillgång till dem flesta OEM diagnos verktyg för att kunna programmera samt felsöka dagens moderna bilar.

 • AC-Certfierad Bilverkstad
 • Tillgång till digital servicebok
 • OEM Diagnostik verktyg
 • Diagnos & Felsökning
 • Uppdatera mjukvara i din bil

Frågor och svar

 • Får jag en varning om när det är dags och byta bromsar?

  Många moderna bilar har broms slitage varnare och varnar i god tid.

 • Lämnar ni garanti på bromsbyte

  Vi lämnar alltid 1 års garanti på jobb samt 3 års garanti på reservdelar.

© Copyright 2020 by OKQ8 Bilverkstad Höllviken
Call Now ButtonVill du ringa till oss?