AC service
felsök bilen

AC-Service

AC i din bil bör kontrolleras varje år.

För att se till att din bil är i gott skick och för att säkerställa att du har en behaglig resa på sommaren är det viktigt att kontrollera din bilens luftkonditionering varje år. Att ha en fungerande luftkonditionering inte bara håller dig sval under varma dagar, utan bidrar också till att skydda miljön genom att hindra läckage av köldmedel. Om det finns ett läckage av köldmedel i ditt AC-system, räcker det inte bara med att fylla på anläggningen. Det är viktigt att göra en ordentlig provtryckning och felsökning av systemet för att säkerställa att eventuella problem hanteras på rätt sätt.

OKQ8 kan hjälpa dig med din AC-kontroll och reparation. Våra professionella tekniker kan utföra en grundlig inspektion av ditt AC-system och se till att allt fungerar som det ska. Vi använder den senaste tekniken och utrustningen för att hitta eventuella problem och lösa dem på ett snabbt och effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en högkvalitativ och pålitlig service, så du kan vara säker på att ditt AC-system kommer att fungera som det ska efter att vi har arbetat på det.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver boka en tid för en AC-kontroll. Vi är här för att hjälpa dig med allt du behöver och se till att du har en säker och bekväm bilfärd.

Vår personal är AC-certifierade för att kunna jobba med AC

Vi på OKQ8 erbjuder en komplett bilservice och reparationstjänst med originaldelar och tillgång till de senaste OEM-diagnosverktygen för moderna bilar. Hos oss gäller nybilsgaranti när du servar din bil, så du kan lita på att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Kontakta oss för att boka tid eller för mer information om våra tjänster.

 • AC-Certfierad Bilverkstad
 • Tillgång till digital servicebok
 • OEM Diagnostik verktyg
 • Diagnos & Felsökning
 • Uppdatera mjukvara i din bil

Frågor och svar

 • Min AC fungerar inte i bilen

  Boka en AC-kontroll hos oss på OKQ8 och få din bil undersökt av våra professionella tekniker. Vi hittar och löser eventuella problem så att du kan ha en behaglig resa, oavsett temperaturen ute. Kontakta oss idag för att boka din tid.

 • Kan jag fylla på "AC-gas" hos er

  Självklart! Hos OKQ8 erbjuder vi AC-service, inklusive påfyllning av köldmedel, kontroll av systemet och felsökning. Boka en tid för en AC-kontroll hos oss så ser vi till att din bil är redo för varma dagar.

 • Hur ofta bör man göra ac-service

  Det rekommenderas att du genomför AC-service på din bil minst en gång per år för att säkerställa att systemet fungerar som det ska. Det är särskilt viktigt att ha en fungerande AC när det är varmt ute, och genom att regelbundet genomföra service och underhåll kan du undvika större problem och kostsamma reparationer i framtiden. Vid behov kan du alltid kontakta en professionell verkstad för att få råd om hur ofta du bör serva din bils AC baserat på ditt fordon och dess användning.

© Copyright 2020 by OKQ8 Bilverkstad Höllviken
Call Now ButtonVill du ringa till oss?