Bilservice okq8
image 08

Trygghet hela vägen

För att du inte ska bli stoppad av ett bilstopp, ingår assistansförsäkring vid service. Du kan ringa assistansnumret var du än är, dygnet runt.

Det är viktigt att veta att om din bil omfattas av nybilsgarantin fortsätter den att gälla efter besöket hos oss på OKQ8. Vi utför alla service- och reparationsarbeten enligt tillverkarens anvisningar och använder reservdelar av högsta kvalitet. Stämplarna i din servicebok visar att din bil har servats på ett professionellt sätt och kan vara till nytta för nästa ägare. Vi ger dig också full garanti på allt arbete och alla produkter vi använder. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa dig att ta hand om din bil på bästa sätt.

Vi på OKQ8 erbjuder en komplett bilservice och reparationstjänst med originaldelar och tillgång till de senaste OEM-diagnosverktygen för moderna bilar. Hos oss gäller nybilsgaranti när du servar din bil, så du kan lita på att vi tar hand om din bil på bästa sätt. Kontakta oss för att boka tid eller för mer information om våra tjänster.

 • AC-Certfierad Bilverkstad
 • Tillgång till digital servicebok
 • OEM Diagnostik verktyg
 • Diagnos & Felsökning
 • Uppdatera mjukvara i din bil

Frågor och svar

 • Blir bilen klar samma dag?

  Vi på OKQ8 strävar alltid efter att ge våra kunder snabb och effektiv service. Vi gör vårt bästa för att se till att ditt fordon är klart så snart som möjligt. Hur lång tid det tar att slutföra arbetet beror dock på omfattningen av servicen eller reparationen som behöver utföras. Vi kan alltid ge dig en uppskattning av tidsåtgången baserat på ditt specifika ärende och ge dig löpande uppdateringar om statusen på ditt fordon. Vårt mål är att se till att du är nöjd med vårt arbete och att du kan komma tillbaka till vägen så snabbt som möjligt.

 • Vilka garantier har jag som kund?

  Ni har 3 års garanti på delar samt 1 års garanti på arbetet.

 • Får man stämpel i serviceboken vid service hos er?

  Ja, vid service hos OKQ8 får du alltid en stämpel i din servicebok. Stämpeln visar att service eller reparationer har utförts enligt tillverkarens rekommendationer och kan vara till nytta för både dig och eventuella framtida köpare av din bil. Vi följer alltid tillverkarens rekommendationer och användning av originaldelar för att säkerställa att din bil är i toppskick och att garantin bibehålls.

  Vi har även tillgång till dom flesta digitala service

© Copyright 2020 by OKQ8 Bilverkstad Höllviken
Call Now ButtonVill du ringa till oss?